Inloggen move.nl
Huis in Veenendaal, Te Koop bij Ginkel Bemmelen NVM Makelaars

Aankoopmakelaar

Scroll naar beneden

Vandaag gaan we naar de makelaar

‘Vandaag hebben we een afspraak met de makelaar.’ Je zegt het met een bepaalde verwachting tegen je vrienden. Het is ook wel spannend. Wat kún je verwachten? Als het aan Ginkel Bemmelen ligt, beginnen we samen aan een mooi en spannend samenwerkingstraject, waarin we hopelijk voor jou de woning vinden die bij je past. In ons eerste contact vertellen we je graag over onze expertise. Over wat onze kernwaarden zijn. Je zoekt een makelaar in Veenendaal en omgeving? Je vindt bij Ginkel Bemmelen een specialist die alles in het werk zal stellen om jou gelukkig te laten wonen.

Waarom zijn jullie specialist in woongeluk?

Met de makelaar een woning vinden die bij je past

Een woning vinden die helemaal bij je past, het is tegenwoordig een hele uitdaging. Na ons kennismakingsgesprek weten jullie, dat wij – het complete, betrokken team van Ginkel Bemmelen – gedreven voor jullie aan de slag gaan. Zelf zit je natuurlijk niet stil. Je houdt je ogen en oren wijd open. In een hechte samenwerking creëren we de meeste kans op het vinden van jouw droomhuis.

Vertel me wat ik moet doen

‘De makelaar mailde voor een bezichtiging’

Een geluid van je tablet geeft aan dat je een e-mail hebt binnengekregen. De makelaar. Terwijl je leest wat zij schrijft, gaat je hart sneller kloppen. Je vriend kijkt verwachtingsvol naar je op. Probeert over je schouder mee te lezen. ‘Zij schrijft over een huis dat nog maar net is aangemeld. Zullen we bellen dat we het willen bezichtigen?!’ Misschien wel sneller dan verwacht, zet je zo een volgende stap op weg naar je woongeluk. Ginkel Bemmelen, je makelaar voor Veenendaal en omstreken, maakt serieus werk van je vraag.

Vertel mij meer over die volgende stap

Beslissen? Gelukkig hebben we de makelaar naast ons staan

Na de bezichtiging van een huis is het tijd om de plussen en minnen ervan naast elkaar te zetten. Ook daarvoor maak je graag gebruik van de expertise van Ginkel Bemmelen, de makelaar voor Veenendaal en omstreken met meer dan 90 jaar ervaring en een grote actuele kennis van de markt. Je weet dat je heel snel een beslissing moet nemen. Het geeft je een goed gevoel om daarbij de makelaar naast je te hebben staan.

Vertel me waaruit jullie marktkennis blijkt

Tijd voor een financieringsplan

Na het overleg met Ginkel Bemmelen heb je je keuze gemaakt. Je wilt gaan voor het huis dat jou een goed gevoel geeft. Een gevoel dat wordt bevestigd door wat de makelaar erover heeft gezegd. Daarmee heb je weer een stap gezet richting jullie woongeluk. De volgende belangrijke vraag betreft de financiering? Kun je de woning betalen? Om op die vraag antwoord te krijgen, geeft de makelaar het stokje door aan de hypotheekadviseur. Als je dat wilt, kan dat de hypotheekadviseur van Het Groene Huis zijn. Onafhankelijk, maar wel onder hetzelfde dak, met heel korte lijnen naar Ginkel Bemmelen.

Vertel me meer over het financieringsplan
In gesprek met de makelaar van Ginkel Bemmelen makelaars

Gelukkig wonen is duurzaam wonen

De financiering is rond. Reden om samen een vreugdedansje te maken! De makelaar belt op om jullie te feliciteren. Want dat droomhuis is nu van jou. Dan dient zich nog één vraag aan: hoe duurzaam wil je wonen? Je bent tot de ontdekking gekomen dat de woning beter kan worden geïsoleerd. Het dak biedt ruimte voor een aantal zonnepanelen. Om zo energiezuinig mogelijk te kunnen wonen, maak je een vrijblijvende afspraak. Wij vertellen jullie precies wat mogelijk is om jullie ecologische footprint kleiner te maken.

Vertel me meer over duurzaam wonen
Huis overdracht - Ginkel Bemmelen NVM Makelaars

Succes in woongeluk: sleutels en champagne

Met de makelaar sta je bij je nieuwe huis. Hier hopen jullie samen een mooie tijd te hebben. Wanneer de makelaar de sleutels overhandigd heeft, is het tijd om een fles te ontkurken. Samen kijken jullie terug op het achterliggende proces. Wat zijn jullie blij dat jullie Ginkel Bemmelen in de arm hebben genomen. Zij hebben jullie laten zien wat succes in woongeluk is.

Vertel me meerover dat succes in woongeluk

Op zoek naar een
verkoopmakelaar?

Je zoekt een nieuwe woning die beter bij je levensfase past. Misschien heb je al een woning gekocht en hebben wij daarin een rol mogen spelen. Dan volgt de uitdaging om het huis te verkopen, waarin je nu woont. Die uitdaging gaan we graag samen met jou aan.

Verkoopmakelaar
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog