Open Huizen Dag

8 december 2023

Bij Ginkel Bemmelen Makelaars begrijpen we hoe belangrijk de verkoop van jouw woning voor jou is. Als verkoper zoek je niet alleen een makelaar, maar een partner die zich volledig inzet voor een succesvolle transactie. Wij willen je graag vertellen over een van effectieve tools om jouw woning op de markt te brengen: het organiseren van een Open Huis.

Wat is een Open Huis?
Een Open Huis is een evenement waarbij potentiële kopers vrijblijvend jouw woning kunnen bezichtigen. Het doel is om de aantrekkingskracht van jouw woning te vergroten en meerdere geïnteresseerde partijen tegelijkertijd te bereiken. Bij Ginkel Bemmelen Makelaars organiseren we Open Huizen minimaal vier keer per jaar, waarvan twee keer in samenwerking met de landelijke NVM Open Huizen Dag en twee keer op eigen initiatief. Deze evenementen zijn de perfecte gelegenheid om jouw woning in de schijnwerpers te zetten.

Waarom zou je als verkoper deelnemen aan een Open Huis?
1. Maximale Blootstelling: Tijdens een Open Huis krijgt jouw woning maximale exposure. Potentiële kopers kunnen op hun gemak rondkijken, vragen stellen en zich een goed beeld vormen van de woning. Het is een uitgelezen kans om een breed publiek te bereiken.
2. Efficiëntie: In plaats van meerdere individuele bezichtigingen te regelen, kan je meerdere potentiële kopers tegelijkertijd ontvangen. Dit bespaart tijd, want je hoeft jouw huis maar 1 keer klaar te maken voor een bezichtiging.
3. Competitie creëren: De sfeer van een Open Huis kan een gevoel van urgentie creëren bij kopers. Het idee dat anderen ook geïnteresseerd zijn in jouw woning, kan de biedingsbereidheid vergroten.
4. Feedback: Je krijgt directe feedback van geïnteresseerde kopers, wat je in staat stelt om eventuele tekortkomingen aan te pakken en jouw marketingstrategie aan te passen.

Hoe werkt het bij Ginkel Bemmelen NVM Makelaars?
1. Planning en Voorbereiding: Ons deskundige team zal een strategische datum kiezen voor het open huis en jou uitnodigen om mee te doen. Vervolgens helpen we jou met de voorbereiding van jouw woning. Dit kan variëren van het opruimen en stylen tot het zorgen voor de juiste marketingmaterialen.
2. Promotie: Onze marketingexperts zullen jouw Open Huis uitgebreid promoten via diverse kanalen, waaronder Funda, onze website, sociale media, nieuwsbrieven en lokale advertenties. We trekken de aandacht van potentiële kopers en zorgen voor een goede opkomst.
3. Begeleiding tijdens het Open Huis: Je bent zelf thuis om potentiële kopers te verwelkomen en vragen te beantwoorden . Dit zorgt bij de kijkers een gevoel van laagdrempeligheid en daardoor komen zij soms net wat eerder kijken bij jouw woning. De makelaars zijn op de achtergrond aanwezig en kunnen je a la minute komen assisteren. Vaak is dit een eerste kennismaking met de woning, die kijkers uitnodigt om nogmaals een bezichtiging met de makelaar te plannen.
4. Opvolging: Na het Open Huis zullen we de geïnteresseerde kopers bellen en mailen om hun te vragen naar hun interesse in de woning. Ons doel is om niet alleen een groot aantal bezoekers te trekken, maar ook om daadwerkelijke transacties te realiseren.

Het NVM Open Huizen Dag Verschil
Twee keer per jaar nemen we deel aan de landelijke NVM Open Huizen Dag. Dit evenement is een begrip in de vastgoedwereld en trekt talloze kopers aan. Als je besluit deel te nemen aan deze dagen, profiteer je van de enorme publiciteit en het grote aantal potentiële kopers dat jouw woning zal bezoeken. Het is een uitgelezen kans om jouw woning snel en efficiënt te presenteren en hopelijk ook goed te verkopen.

Onze Eigen Open Huis Evenementen
Naast de NVM Open Huizen Dag organiseren we ook twee keer per jaar onze eigen Open Huis evenementen. Hierbij leggen we de nadruk op exclusiviteit en persoonlijke aandacht. We nodigen specifieke doelgroepen uit, zoals geïnteresseerde kopers in een bepaalde regio of met specifieke wensen. Je hebt minder concurrentie omdat er minder woningen op deze dag beschikbaar zijn voor een bezichtiging. Dit geeft jouw woning een unieke kans om opgemerkt te worden door de juiste kopers.

Vertrouw op Ginkel Bemmelen Makelaars
Bij Ginkel Bemmelen Makelaars geloven we dat een succesvolle verkoop begint met een sterke samenwerking tussen makelaar en verkoper. We streven ernaar om jouw woning op de best mogelijke manier te presenteren en te verkopen. Onze Open Huis evenementen zijn slechts een van de vele manieren waarop we je kunnen helpen.

We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen en te bespreken hoe we jouw woning in de schijnwerpers kunnen zetten. Of je nu deelneemt aan de NVM Open Huizen Dag of kiest voor een van onze eigen evenementen, we zullen ervoor zorgen dat jouw woning de aandacht krijgt die het verdient.

Bij Ginkel Bemmelen Makelaars zijn we meer dan alleen makelaars; we staan altijd voor je klaar en samen streven we naar een succesvolle verkoop en een vlotte transactie. Jouw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats.

Meer weten, bel voor een afspraak.