Inloggen move.nl

Save the date: Start verkoop event
op dinsdag 16 juli van 17.00 uur – 19.00 uur!

Nieuwbouwproject Urban Living

Welkom bij Urban Living: nabij het centrum van Veenendaal wordt dit project van 74 duurzame moderne tweekamerappartementen te koop aangeboden.

Urban Living staat voor appartementen welke compleet en duurzaam worden opgeleverd naar de maatstaven van nu: voorzien van een warmtepomp, modern sanitair, vloerverwarming, HR+++ beglazing en energielabel A+++.

Gelegen aan de rand van het centrum, biedt dit nieuwbouwproject een ideale mix van stedelijke voorzieningen en een groene omgevingen. Met uitstekende verbindingen naar het openbaar vervoer, diverse uitvalswegen, nabijgelegen winkels, restaurants en recreatieve faciliteiten, is dit de perfecte plek om je nieuwe leven te beginnen.

Op dinsdag 16 juli van 17.00 uur – 19.00 uur start de verkoop van fase 1, locatie: Boompjesgoed 217 te Veenendaal. Tijdens het start verkoopevent staan onze makelaars en de aannemer voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Na de start van het event kun je alle verkoopinformatie bij de makelaars opvragen en ook de officiële prijslijst is vanaf dan beschikbaar.

De appartementen in fase 1 worden aangeboden in de volgende prijsklassen:

  • Sociale koopappartementen* vanaf €262.000,- v.o.n.
  • Vrije sector koopappartementen vanaf ca. €288.500,-. v.o.n.

We kijken ernaar uit om samen met jou de eerste stappen te zetten naar jouw nieuwe thuis in Veenendaal!

 

* Om voor de sociale koopappartementen in aanmerking te komen moet je aan het volgende voldoen:
– Inkomensgrens van maximaal € 55.000 per jaar;
– 50% van de kandidaten moet uit een sociale huurwoning komen;
– Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.

Houd onze pagina’s in de gaten en schrijf je alvast in op www.urbanliving-veenendaal.nl om op de hoogte te blijven!

* Hoewel deze verkooptekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan de makelaar geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele per abuis opgenomen onjuiste of onvolledige informatie. Verder zijn de gebruikte beelden art-impressions en zijn deze voor indicatief gebruik. Je kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen. De kleuren in de artist-impressions zijn mogelijk niet geheel representatief voor de werkelijk toe te passen kleuren in of van het appartement.
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog