Inloggen move.nl
Bord plaatsen - Ginkel Bemmelen NVM Makelaars Veenendaal

Verkoopmakelaar

Scroll naar beneden

Makelaar voor de verkoop van je woning

Je zoekt een nieuwe woning die beter bij je levensfase past. Misschien heb je al een woning gekocht en hebben wij daarin een rol mogen spelen. Dan volgt de uitdaging om het huis te verkopen, waarin je nu woont. Die uitdaging gaan we graag samen met jou aan. Als makelaar is Ginkel Bemmelen actief in Veenendaal, Rhenen, Elst, Amerongen, Renswoude, Ederveen, Overberg en Achterberg. Bij de verkoop gaan we voor het optimale resultaat, waarbij we de menselijke maat hoog houden.  Actief en betrokken. 

Makelaar in gelukkig wonen

De verhuizing is achter de rug. Hier en daar staan nog wat dozen die uitgepakt moeten worden. Jullie voelen je helemaal thuis in de nieuwe woning. De verkoop van de oude woning is vlekkeloos verlopen. Ginkel Bemmelen heeft jullie laten zien dat zij specialisten in woongeluk zijn. Je hebt ze nu even niet nodig, maar je zit in hun kaartenbak. Dit betekent dat Ginkel Bemmelen graag de vinger aan de pols houdt. Al was het maar om te vragen hoe het met jullie gaat in jullie huis.

Vertel me meer over de verkoop van mijn huis

Op zoek naar een
verkoopmakelaar?

Je zoekt een nieuwe woning die beter bij je levensfase past. Misschien heb je al een woning gekocht en hebben wij daarin een rol mogen spelen. Dan volgt de uitdaging om het huis te verkopen, waarin je nu woont. Die uitdaging gaan we graag samen met jou aan.

Contact
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog