Inloggen move.nl

Wie zijn wij

Scroll naar beneden

Wie zijn wij

Ginkel Bemmelen,
deskundig advies en
professionele begeleiding

Een huis kopen of verkopen is een ingrijpende gebeurtenis.’

Een huis kopen of verkopen is een ingrijpende gebeurtenis. Het is kijken en keuren, wikken en wegen, beleven en berekenen, keuzes maken en knopen doorhakken. En dat doe je graag goed geïnformeerd en weloverwogen. Maar een huis kopen doe je nooit vaak genoeg om er écht bedreven in te raken. Een huis verkopen evenmin. Het is een vak apart. En dus zoek je deskundig advies en professionele begeleiding bij iemand die wel die ervaring heeft. Iemand die dat vak als geen ander verstaat.

Ginkel Bemmelen is al meer dan 80 jaar actief op de Veenendaalse woningmarkt. Die rijke ervaring combineren we met actuele kennis en vaardigheden op het gebied van marketing en verkoop. Voor de verkoop van jouw huis maken we een compleet marketingplan. En met een professionele presentatie bereiken we, onder meer via internet en sociale media, de juiste doelgroep voor jouw woning.

Onze ervaring is minstens zo waardevol wanneer je een huis wilt kopen. Natuurlijk wil je een scherpe prijs, maar bovenal wil je waar voor je geld. En daarbij spelen tal van factoren een rol. Hoe is bijvoorbeeld de bouwkundige staat van de woning? Staat het huis in een aantrekkelijke omgeving? En is het goed bereikbaar? Op basis van no cure no pay, zetten wij ons ervoor in dat jij voor de scherpste prijs de woning krijgt die het best bij jou past.

Als je kiest voor Ginkel Bemmelen, dan kies je dus voor kwaliteit en ervaring, maar ook voor persoonlijke aandacht. Want zonder oprechte betrokkenheid kunnen wij ons werk niet goed doen. En dat geeft vertrouwen, over en weer. We staan graag voor je klaar.

Partners

Als de makelaar van Veenendaal brengen wij veel partijen bij elkaar. Zo werken wij samen met onder meer onderstaande bedrijven om zo voor onze opdrachtgevers een maximaal resultaat te behalen.

Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog