Inloggen move.nl

Blekerij 1, Veenendaal

€ 269.000,- Kosten koper

Over deze woning

Ben je al even op zoek naar jouw eigen (t)huis? En vis je voortdurend achter het spreekwoordelijke net, of ben je klaar voor een nieuwe stap? Deze waanzinnige maisonnette met buitenruimte, berging en eigen parkeerplaats is een unieke kans.

Dit appartement is volledig instap klaar. Een neutrale en moderne keuken, een ruime woonkamer, meerdere interne bergruimtes en een slaapkamer, met aangrenzende badkamer. Een groot pluspunt is dat dit appartement een eigen parkeerplek heeft in de ondergelegen parkeergarage. De zoektocht naar een parkeerplek dicht bij huis is vanaf nu verleden tijd.

Deze maisonnette heeft een eigen website, neem een kijkje op blekerij1.nl

Locatie:
De ligging is uitstekend. Enerzijds betreft het een verkeersluw hofje, anderzijds loop je zo het bruisende centrum van Veenendaal in. Een drankje op het terras om de hoek, een snelle boodschap bij de supermarkt, een kopje koffie op zaterdagochtend, of een verse bos bloemen op de markt. Het is bij dit appartement binnen handbereik. Via de rondwegen van Veenendaal zijn de A12 en de A30 goed te bereiken. Het station van Veenendaal-Centrum bevindt zich op loopstand.

Specificaties:
* Bouwjaar: 2006
* Woonoppervlakte: ca. 66 m²
* Energielabel: A

Indeling:
Gelegen op de bel-etage kom je aan bij de voordeur van het appartement. Je komt binnen in de hal waar het toilet en de meterkast zijn. Er is voldoende ruimte voor het opbergen van de schoenen en jassen.

Keuken:
Vanuit de hal kom je in de keuken. (ca. 5 m²) De keuken is vernieuwd in 2019 en heeft een neutrale look. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement, hierdoor heb je leuk uitzicht.
De volgende inbouwapparatuur is aanwezig;
– Afzuigkap;
– Combi-oven;
– Inductiekookplaat;
– Koelkast.

Woonkamer:
De woonkamer (ca. 22 m²) is een fijne en lichte ruimte. De wanden zijn keurig gestuukt en de vloer is voorzien van een lichte laminaatvloer. De perfecte basis voor ieder interieur. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel en een zithoek. Vanuit de woonkamer is er zicht op de patio, hierdoor komt er veel natuurlijk licht binnen en is de ruimte gemakkelijk te ventileren via de deur.

Voordat je de trap opgaat naar de verdieping, kom je nog een praktische bergkast tegen. Een handige plek voor het opbergen van de stofzuiger en het opslaan van boodschappen.

Verdieping:
Vanuit de overloop is de slaapkamer (ca. 11 m²) te bereiken. Het eerste dat opvalt, is de praktische indeling. Er is voldoende ruimte voor een kast en een bed. De huidige bewoners hebben zelfs nog een fijne werkplek gerealiseerd in de kamer.

Badkamer:
Aangrenzend aan de slaapkamer is de badkamer (ca. 4 m²) te bereiken. In de badkamer is mechanische ventilatie aanwezig, maar ook is er een raam waarmee je de ruimte gemakkelijk kunt ventileren. In de badkamer is een douchecabine, wastafelmeubel en de aansluiting voor de wasmachine.

Op de verdieping is ook nog een ruime bergkast (ca. 1,6 m²). Hier is de opstelling van de CV-Ketel (Intergas combi HR-107) geplaatst.

Patio:
De zon schijnt, de barbecue gaat aan en de deur naar de patio gaat open. Je gaat een heerlijke avond tegemoet. De patio (ca. 9 m²) is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is in de zomerdagen een fijne plek om bij de woonkamer te betrekken.
Ook hier is een extra berging (ca. 2 m²) te bereiken.

Goed om te weten:
* Deze woning is voorzien van energielabel A;
* Het appartement is volledig geïsoleerd;
* In 2019 is alle elektra vernieuwd;
* Bijdrage VvE appartement: € 186,33,- per maand;
* De stukken van de VvE zijn te downloaden via de eigen website van de woning: Blekerij1.nl
* Oplevering in overleg.

Hoewel deze verkooptekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan de makelaar geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele per abuis opgenomen onjuiste of onvolledige informatie.

Brochure bekijken?

Download hier

Waar gesitueerd?

Bekijk de kaart

Kenmerken van deze woning

  • Woonoppervlakte66 m2
  • Inhoud225 m3
  • Bouwjaar2006
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers1

Jouw droomwoning gevonden?

Contact opnemen
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog