Inloggen move.nl

Nieuweweg-noord 312A, Veenendaal

€ 1.350.000,- Kosten koper

Over deze woning

Wonen, ondernemen en ontspannen.

Dit geweldige object biedt voor ieder wat wils: wonen, ondernemen en ontspannen. Wonen in de ruime en verzorgde woning. Ondernemen in de naast gelegen bedrijfshal van ca. 512 m² met bovengelegen kantoorruimte. Ontspannen en beleven in de besloten, maar tropische tuin met jacuzzi en massief eikenhouten overkapping. Genieten met een grote “G” in de tuin waar we straks meer over vertellen.

In de woning profiteer je van een heerlijk lichte woonkamer, een mooie keuken, een slaapkamer met moderne badkamer op de begane grond en ook nog eens 3 ruime slaapkamers en een prima zolder op de eerste verdieping.

Locatie:
De woning is gelegen aan de rand van Veenendaal en daardoor uitstekend bereikbaar. De Nieuweweg-noord is sinds enkele jaren een doodlopende weg, hierdoor staat de woning op een rustige locatie. Slechts 300 meter van de A12 gelegen!

Via de rondwegen om Veenendaal zijn er goede aansluitingen naar de snelwegen A12, A15 en A30. Daarnaast heeft Veenendaal meerdere NS-stations, waarvan station Veenendaal- De Klomp maar enkele minuten fietsen is. Bereikbaarheid is bij deze woning geen probleem.

Deze woning heeft een eigen website. Neem een kijkje op www.nieuweweg-noord312a.nl voor meer informatie.

Specificaties:
* Bouwjaar: 1959 opbouw verdieping 1987
* Woonoppervlakte: ca. 167 m²
* Perceeloppervlakte wonen: ca. 1750 m²
* Toegang woning via eigen lange oprit met stalen, elektrisch draaihek.

Algemeen:
Het woonhuis en de bedrijfshal liggen naast elkaar. Hierdoor is de combinatie van wonen en werken goed te combineren. Gaat jouw hart sneller kloppen van de bedrijfshal, of toch van de woning? De woning en de bedrijfshal zijn samen te koop, maar er is ook de mogelijkheid om de bedrijfshal te huren.

In het kort over de woning:
* Uitstekend onderhouden woning;
* Heerlijk lichte woonkamer
* Nette keuken met benodigde apparatuur;
* Luxe badkamer;
* Tropische tuin met jacuzzi.

Indeling woonhuis

Entree:
Via de entree van de woning komen we in de ontvangsthal met trapopgang naar de eerste verdieping. Later vertellen we meer over de eerste verdieping van de woning, maar eerst nemen we een kijkje op de begane grond. Naast de entree van de woning is het toilet gesitueerd. Daarnaast heb je vanuit de hal toegang tot onder andere de woonkamer, de ouderslaapkamer en de keuken.

Woonkamer:
Gekomen in de ruime woonkamer is het eerste wat opvalt de enorme hoeveelheid licht dat door de grote ramen naar binnen valt. Door de jaren heen zijn er twee erkers aangebouwd en is er een schuifpui geplaatst met toegang tot de tuin. De schuifpui geeft de mogelijkheid om de ruimte te ventileren, maar dient ook als rechtstreekse toegang tot de tuin. De woonkamer wordt verwarmd doormiddel van een cv-ketel en er staat tevens een houtkachel. De houtkachel is ondanks dat het een fijne warmtebron is, ook erg gezellig in de wintermaanden. Kun jij jezelf al een voorstelling maken van al die fijne avonden in deze ruimte?

Keuken:
De dichte keuken (ca. 10 m²) heeft een sfeervolle uitstraling en geeft middels de praktische opstelling veel bergruimte. De keuken is niet helemaal nieuw, maar de keuken en eethoek zijn in 2021 verbouwd en ready voor het maken van de lekkerste gerechten. Naast dat de keuken er heel gezellig uitziet, door de kleurrijke wand en vloertegeltjes, is het ook voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur een oven, gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. Jij zet straks een heerlijk gerecht binnen een no-time op tafel, want het eettafelgedeelte bevindt zich in dezelfde ruimte als de keuken. Voor een kopje koffie in de ochtend, of een grote maaltijd is dit de perfecte plek.

Slaapkamer:
De voormalige bungalow is in 1987 verbouwd naar een volledig woonhuis met verdieping. Hierdoor heeft de woning een leuke verassing, namelijk een slaapkamer (ca. 11 m²) op de begane grond. Een volwaardige slaapkamer ‘met’ badkamer. Een praktische combinatie, zeker met het oog op de toekomst. De slaapkamer heeft tevens een deur welke toegang geeft tot de tuin.

Badkamer:
Sla de louvredeurtjes in de slaapkamer maar open naar de badkamer (ca. 6 m²). Een badkamer welke helemaal past in de stijl van de woning. Een moderne ruimte voorzien van grijze wandtegels in combinatie met houten details. Een groot wastafelmeubel en een inloopdouche, deze badkamer heeft het allemaal.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal kom je op de eerste verdieping van de woning. Een volwaardige verdieping met 3 slaapkamers. Er is geen badkamer op deze verdieping, maar dit is gemakkelijk te realiseren doordat alle aansluitingen er al zitten.

Slaapkamers:
De eerste verdieping heeft twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning en één slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Alle kamers hebben vaste kastruimte en een eigen wastafel. Heb jij geen drie slaapkamers nodig op de eerste verdieping? (ca. 18 m², 16 m² en 8 m²) De slaapkamers zijn groot genoeg om ook als werk-/hobbykamer gebruikt te worden.

Zolder:
Koffers, kerstspullen of speelgoed? Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het opbergen van deze spullen. De eerste verdieping is voorzien van een grote zolder (over de gehele lengte) welke te bereiken is via een vlizotrap.

Tuin:
Kan het niet altijd zomer zijn? Dan zouden wij het wel weten. Deze tuin maakt de woning uniek. Beginnen we bij de jacuzzi het zwembad, of de veranda met openhaard? Door de exotische beplanting in de tuin, heb jij straks het gevoel dat je op vakantie bent in je eigen tuin. Is het buiten te koud voor het zwembad, dan is het heerlijk om te ontspannen in de jacuzzi. Ook in de wintermaanden is deze tuin een fijne plek om te verblijven. In het midden van de massief eikenhouten overkapping zien we een openhaard, waardoor de ruimte verwarmd wordt.
Dit klinkt natuurlijk allemaal te mooi om waar te zijn, maar misschien zit jij straks wel in deze heerlijke tuin, met al haar prachtige begroeiing.

Garage:
Vanuit de tuin lopen we naar de garage (ca. 45 m²). De garage is groot genoeg om een auto te parkeren, of al het tuingereedschap op te bergen. Loop je rechtdoor de garage binnen, dan kom je aan de linkerzijde een deur tegen richting de kelder van de garage. Aan de rechterzijde staat een paardenstal, dit geeft de mogelijkheid voor het stallen van een kleine pony of eventueel een paard. De ruimte van de garage wordt hierdoor optimaal benut. Op dit moment is één van de ruimtes, van de kelder in de garage in gebruik als wasruimte en de ander als wijnkelder, heb jij andere ideeën bij deze ruimtes? Er is hier heel erg veel mogelijk.

Bedrijfsruimte
Aannemersbedrijven, bedrijven in de houtbouw, andere bedrijven en een ieder die ruimte zoekt LET OP! Deze mega grote bedrijfshal met kantoorruimte, kantine en werkplaats is straks misschien wel jouw nieuwe basis.
Gelegen op een perceel van ca. 2062 m² met een gebruiksoppervlakte van ca. 512 m², is dit alles waar een goede werkplek aan moet voldoen.
Specificaties:
* Bouwjaar: 1999
* Bedrijfsoppervlakte: ca. 512 m²
* Perceeloppervlakte bedrijf: ca. 2062 m²

Locatie:
De bedrijfsruimte is gelegen aan de rand van Veenendaal en daardoor uitstekend bereikbaar. De Nieuweweg-noord is sinds enkele jaren een doodlopende weg, hierdoor staat het bedrijf op een rustige locatie. Het bedrijfspand is te bereiken via een eigen inrit, welke te betreden is middels een elektrisch bedienbaar hek. Daarnaast is de bedrijfshal te bereiken middels een eigen ingang.

Het bedrijfspand is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein De Batterijen. Op en nabij het bedrijventerrein zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals DPD, Technetix, Joop van Zanten Staalservice, BV Stichts Beheer van 1952, Detron en hotel Van der Valk.

De bedrijfsruimte heeft een eigen entree. Via de entree kom je binnen in de hal van de bedrijfsruimte welke toegang geeft tot de verschillende vertrekken op de begane grond van de bedrijfsruimte.

De eerste ruimte die je tegenkomt is de kantine, direct aan je linkerhand naast de ingang. De kantine heeft een eigen keukenblok en is ruim genoeg om met meerdere mensen pauze te houden, of de ochtend te beginnen met een kopje koffie.

Loop je langs de kantine dan kom je langs de meterkast, extra bergruimte, de wasruimte en een tweetal toiletten. Ga je mee naar de grote werkplaats?

De werkplaats is van goed formaat, waardoor je deze enorme ruimte voor verschillende doeleinden gebruiken. Heb jij een eigen bouwbedrijf, timmerbedrijf, of veel ruimte nodig? Dan kan dit weleens de ideale plek voor jou zijn.

Aan de achterzijde van de hal is een grote vide te bereiken. Deze vide is groot genoeg om als opslag te gebruiken. Je kunt dus de hal gebruiken als werkruimte en de vide als opslagplaats. Daarnaast heeft de werkplaats ook nog een eigen magazijn.

Doormiddel van een praktische roldeur kun je de bedrijfsruimte naar binnen. Je kunt daardoor zelfs de ruimte binnen met een auto of heftruck. (hoogte ca. 4,5 m)

Verdieping:
De bedrijfsruimte heeft een eerste verdieping waar de kantoorruimtes (ca. 33 m²) gesitueerd zijn. Ook vinden we ook deze verdieping een tweede toilet en de c.v.-opstelling (Nefit Ecoliner HR).

Achter de grote hal is nog een terrein gelegen met o.a. een overdekte opslagruimte. (ca. 302 m²)

De bedrijfsruimte is via een eigen toegangsweg bereikbaar. Het terrein is middels een stalen draaihek afgesloten.

Het terrein van bedrijfsruimte volledig bestraat. Er zijn meerdere parkeerplekken aanwezig. Ook voor eventueel bezoek is er genoeg ruimte om de auto neer te zetten. Het geheel ziet er verzorgd uit!

Goed om te weten:
* Voor deze woning is een energielabel E afgegeven.
* De overdrachtsbelasting voor de woonruimte bedraagt 2% over de verkoopsom. Over de bedrijfshal bedraagt de overdrachtsbelasting 8%. Vraag uw notaris om meer informatie.
* Functieaanduiding terrein: bedrijf categorie 1 t/m 2;
* Oplevering in overleg.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Notaris
Ter keuze koper.

Zekerheidsstellingen
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.

Hoewel deze verkooptekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld kan de makelaar geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele per abuis opgenomen onjuiste of onvolledige informatie.

Brochure bekijken?

Download hier

Waar gesitueerd?

Bekijk de kaart

Kenmerken van deze woning

  • Woonoppervlakte167 m2
  • Perceel oppervlakte3.958 m2
  • Inhoud665 m3
  • TypeVrijstaande woning
  • SoortVilla
  • Bouwjaar1958
  • Aantal kamers5
  • Aantal slaapkamers4

Jouw droomwoning gevonden?

Contact opnemen
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog