Inloggen move.nl

Waterschans 24A, Veenendaal

€ 89.000,- Kosten koper

Over deze woning

Ontwikkelingsmogelijkheid op 800 m² grond aan de Rand van Veenendaal-West.

Te koop aangeboden: een ruime kavel van 800 m², met in toekomst wellicht mogelijk potentieel voor ontwikkeling. De huidige bestemming van deze kavel is ‘Groen’. Verandering naar een bestemming ‘Wonen’ is niet direct te verwachten.

Deze locatie aan de rand van Veenendaal-West ligt nabij de rijksweg op- en afrit, maar ook de nabijheid van diverse essentiële voorzieningen.

Met een strategische locatie aan de rand van Veenendaal-West, bevindt u zich in de perfecte positie om te profiteren van een vlotte verbinding met de rijksweg. Bovendien zijn alle benodigde voorzieningen op korte afstand te vinden, zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en kinderopvang. Het bruisende stadscentrum van Veenendaal ligt eveneens binnen handbereik.

Op dit moment is de kavel aangewezen als groene zone, maar hier wellicht begint uw kans om een nieuw hoofdstuk te schrijven.

Ziet u mogelijkheden op dit stukje Veenendaal-West? Neem vandaag nog contact met ons op om uw interesse te tonen en uw mogelijkheden te verkennen.

Brochure bekijken?

Waar gesitueerd?

Bekijk de kaart

Kenmerken van deze woning

  • Perceel oppervlakte800 m2
  • Inhoud0 m3

Jouw droomwoning gevonden?

Contact opnemen
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog