Inloggen move.nl
Taxatie - Ginkel Bemmelen NVM Makelaars

Ginkel Bemmelen,
wanneer je een taxatie nodig hebt

Scroll naar beneden

Taxaties

Ginkel Bemmelen,
je partner in taxaties

Ik ben toch wel heel benieuwd wat mijn huis nu waard is!’

Zullen we ons huis te koop zetten? Zo nu en dan speelt die gedachte door je hoofd. Wat zou het waard zijn? De waardebepaling in zo’n situatie is nog vrijblijvend. Het wordt anders als je een hypotheek op je nieuwe huis nodig hebt of als je de bestaande hypotheek over wilt sluiten. Dan kom je niet onder een erkend taxatierapport uit. In beide gevallen ben je bij Ginkel Bemmelen aan het goede adres. Voor een taxatie én voor een gratis waardebepaling in Veenendaal en omstreken.

Taxatie - Ginkel Bemmelen NVM Makelaars

Waardebepaling: vrijblijvende informatie

Wat is je huis waard als je het nu in de verkoop wilt zetten? Natuurlijk weet je wat de WOZ-waarde is. Maar de marktwaarde ken je niet, zeker niet in de huidige overspannen woningmarkt. Zo’n waardebepaling kan het laatste zetje zijn om de stap te wagen en om je huis te verkopen. Wij komen graag bij je langs om in een vrijblijvend gesprek de waarde van je woning te bepalen. En als we er dan toch zijn, praten we ook over een mogelijke verkoopstrategie en over de kosten die bij een eventuele verkoop komen kijken. Zonder dat je ergens aan vastzit, kom je tijdens ons bezoekje heel veel meer te weten. Goed geïnformeerd kun je beslissen of je je huis al dan niet verkoopt.

Taxatierapport:
officieel document

Een taxatierapport is een officieel document dat de bank van jou wil zien als je een hypotheek op je nieuwe woning nodig hebt of omdat je je bestaande hypotheek wilt aanpassen. Dit is wat anders dan de vrijblijvende waardebepaling die er gedaan wordt als je de woning wilt verkopen. Er is dan geen officieel rapport nodig. Dat scheelt in de kosten.

Een taxatie bij
Ginkel Bemmelen

Waarom zou je een taxatie laten uitvoeren door Ginkel Bemmelen? Om twee redenen. Wij zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoedtaxateurs. Dat instituut bewaakt de kwaliteit en vakbekwaamheid van onze taxateurs. Daarnaast leveren wij NWWI-taxatierapporten. Het NWWI staat voor Nederlands Woning Waarde Instituut. Als je een NWWI-taxatierapport krijgt, weet je zeker dat de taxatie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Iedere bank vraagt om zo’n taxatierapport. Iedere bank accepteert ook zonder problemen een NWWI-taxatierapport.

Een taxatieafspraak maken

Wij zijn transparant over de kosten die een gevalideerd NWWI-taxatierapport met zich meebrengt. Die zijn circa € 745, afhankelijk van het type woning en een eventuele verbouwing van de woning. In deze kosten zijn inbegrepen: het tarief van de taxateur, de kadasterkosten, de gemeentelijke kosten, administratiekosten en btw. Bij ons word je achteraf niet geconfronteerd met verborgen kosten.

Ik wil graag een taxatieafspraak maken
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog