Inloggen move.nl

Makelaar voor maximaal resultaat

Je hebt misschien ergens gelezen dat Ginkel Bemmelen de NVM-makelaar in Veenendaal en omstreken is die met een complete aanpak gaat voor het maximale resultaat. Dat klopt helemaal. Maar wat betekent dat? Tijdens onze kennismaking geven we daar meer woorden aan. Dan gaat het over eerlijkheid en betrokkenheid. Over hoe we actief op zoek gaan naar het huis dat je zoekt, zelfs nog voordat het op Funda verschijnt. Het gaat ook over onze begeleiding en deskundige advisering in de zoektocht die we samen beginnen. Zo wil Ginkel Bemmelen de makelaar in Veenendaal en omstreken zijn met wie je graag in de toekomst nóg een keer zaken doet, omdat we ook voor jou specialist in woongeluk geworden zijn.

Betrokken en dichtbij

Als NVM-makelaar zitten we in de aankoopmarkt als een spin in een web. Betrokken en dichtbij. We leggen je vraag naar een huis waar jij gelukkig kunt wonen, neer bij zowel bij onze binnen- als buitendienst. Die vullen elkaar naadloos aan. We maken gebruik van de contacten die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd. Dankzij die contacten en met onze expertise hebben wij in het verleden al heel wat mensen kunnen helpen aan een mooie woning. Mensen zoals jij. We hebben daarom beslist recht van spreken wanneer wij ons als NVM-makelaar in Veenendaal en omstreken specialist in woongeluk noemen.

Makelaar voor elke levensfase

Misschien kijk je al terug op een wooncarrière, waarin je ons meerdere keren in de arm hebt genomen voor de koop en verkoop van een huis. Dan kijken we ernaar uit om opnieuw zaken met je te doen. Als je kinderen meer leefruimte in huis nodig hebben. Of juist als ze zijn uitgevlogen. Als je op zoek bent naar een groter of kleiner huis dat past bij je huidige levensfase. Wees welkom voor een hernieuwd eerste gesprek met ons. Wij kijken graag in Veenendaal en omstreken rond om de woning te ontdekken die je opnieuw blij kan maken. Ga terug.

Spannende periode

Het wordt spannend nu. Je weet dat de makelaar voor jou aan het werk is. Je ziet daar niet elke dag wat van, maar je vertrouwt helemaal op haar informatievoorsprong. Op de gedrevenheid waarmee Ginkel Bemmelen voor je zoekt. Intussen zit jij niet stil. Je scrolt dagelijks op Funda en zoekt mee. Natuurlijk. Zie je nog nieuwe huizen? Je maakt ’s avonds na het eten nog even een wandelingetje. Wat staat er te koop? Nou, het aanbod is weleens beter geweest. En als er al een bord in de tuin staat, lees je daarop al heel snel ‘Verkocht’. Zou dat mooie huis, waarin jullie samen kunnen beginnen, écht voor jullie zijn weggelegd?
We zouden jullie graag willen garanderen dat onze zoektocht succesvol zal zijn. Maar dat is bij een overspannen woonmarkt niet realistisch. Met onze hulp loop je wel voorop. Ben je veel andere zoekers net een stap voor. Kom je niet snel op een wachtlijst terecht, maar is de kans groot dat je een woning kunt bezichtigen die aan jullie wensen beantwoordt. Als makelaar in Veenendaal met een enorme berg ervaring kunnen wij zo voor jou van betekenis zijn, ook al is woningmarkt nu overspannen.

Geholpen

Wat je moet doen terwijl wij op zoek zijn? Zelf je ogen en oren open houden en vooral vertrouwen hebben. Want als íemand succes kan boeken op die zoektocht naar jouw mooie woning, is het de makelaar wel. Natuurlijk, we weten niet alles. En ook niet ieder huis komt op de markt. Maar wij beschikken wél over veel informatie. Daarom zijn wij blij met jouw vertrouwen op de expertise en actuele kennis van Ginkel Bemmelen. En jij voelt je al geholpen, nog voordat we je een mail sturen over een huis dat je kunt bezichtigen. Omdat je het zoekwerk hebt uitbesteed aan een makelaar die veel kennis van zaken heeft en die de markt in Veenendaal en omstreken erg goed kent.

Ik neem contact op met de specialist in woongeluk

Informatievoorsprong

Als makelaar zien wij meer kansen en mogelijkheden in de woningmarkt dan de twintiger die graag aan zijn of haar wooncarriere wil beginnen. Meer mogelijkheden ook dan de veertiger die zijn kinderen meer leefruimte wil bieden of de zestiger die graag kleiner wil gaan wonen. In welke levensfase je ook zit, we doen ons uiterste best om voor jou tot een maximaal resultaat te komen.

Eerlijk in advisering

We gaan graag op zoek naar het huis dat bij je past. We zoeken een woning waar je blij van wordt en die je kunt financieren. Vanuit onze ruime expertise en betrokkenheid zijn wij eerlijk in onze advisering. Zo kan een huis een prachtige uitstraling hebben, maar in bouwkundig opzicht nogal wat te wensen overlaten. Dat aspect nemen we mee in ons advies, net als de wijk waarin het huis staat en de bereikbaar ervan. Als makelaar en specialist in woongeluk zien we je graag lachen, ook in de jaren na de koop van de woning. Ga terug.

De eerste keus

Je hebt de makelaar gemeld dat je een huis wilt bezichtigen. Een woning die je nog nergens op Funda bent tegengekomen. Ginkel Bemmelen plant de afspraak voor je in. Er hebben zich al andere kijkers gemeld, maar je bent er snel bij. Dat alleen al geeft het gevoel dat je bijna eerste keus hebt. Je ervaart dat je makelaar Ginkel Bemmelen verbazingwekkend snel aan informatie is gekomen. En dat jij daarvan mag profiteren. Dat is al kicken. Verwachtingsvol ga je naar het opgegeven adres. Wordt dat straks jouw nieuwe adres?

In gesprek met de makelaar Ginkel Bemmelen NVM Makelaars

Een kenner die voor je gaat

Tijdens de bezichtiging voel je je enorm gesteund door de aanwezigheid van de makelaar. Je merkt aan de vragen die hij stelt hoeveel kwaliteit en ervaring hij heeft. Hij kijkt scherp naar eventuele gebreken in de woning. Hij weet de positieve zaken helder te benoemen. Hij vraagt door over de bouwkundige staat. Wijst ook op zaken buiten het huis: de mooie tuin, het groen in de wijk, de afstand tot de buren. Je hebt een kenner naast je staan die helemaal voor je gaat. Die de grote lijnen en de details weet te benoemen. Zelfs al wijs je deze woning af, je weet nu hoe het bij een volgende bezichtiging zal gaan. En dat geeft nog meer vertrouwen.

Betrokkenheid als kernwaarde

Dat is hoe wij bij Ginkel Bemmelen, makelaar voor Veenendaal en omstreken, ons werk doen. We hebben je als klant leren kennen. We weten waarnaar je op zoek bent. Wat jouw woongeluk bepaalt. Dat gevoel combineren wij graag met onze actuele kennis en jarenlange ervaring. Zonder die betrokkenheid kunnen wij ons werk niet doen: specialist zijn in woongeluk. Ga terug.

Maak een afspraak met de specialist in woongeluk

Enthousiast

Je hebt een huis bezichtigd. Je vindt het best lastig om een beslissing te nemen. Want bij het kopen van een huis wil je niet over één nacht ijs gaan. Zoiets doe je misschien maar één of twee keer in je leven. En toch moet je in de huidige markt in heel korte tijd een beslissing nemen. Daarom ben je blij dat je gekozen hebt voor Ginkel Bemmelen als aankoopmakelaar. Waar jij je bij een bezichtiging hebt laten leiden door je gevoel, heeft de makelaar vooral met een kritische blik gekeken naar de verschillende aspecten van een huis. In de bespreking na de bezichtiging kijken we of we allemaal enthousiast zijn geworden van een huis.

Advies voor een bod

Op grond van wat in deze bespreking aan de orde is gekomen, adviseren we je over een bod. We raden je aan om met dat bod in gedachten een financieel plan te laten maken. Omdat we heel korte lijnen hebben met Het Groene Huis, in hetzelfde pand, raden we je aan om dat financieel plan daar te laten maken. Door de korte lijnen is er geen ruis tussen jou, de makelaar en de hypotheekadviseur.

Onderhandelen

Past het door ons voorgestelde bod bij de ruimte die het financieel plan aangeeft, dan zullen wij dat bod gaan uitbrengen bij de verkopend makelaar. Daarbij houden we je financiële speelruimte in gedachte. Onderhandelen is ontzettend spannend als je dat maar heel weinig doet. Voor ons is het dagelijks werk. Ook deze fase in je zoektocht naar woongeluk kun je met een gerust hart aan ons overlaten. We gaan voor het best mogelijke resultaat. Als we het bod hebben uitgebracht, wachten we samen in spanning of je de koper bent geworden. Ga terug.

Ik ben overtuigd van jullie marktkennis en wil graag een afspraak maken

Maatwerk

Je bent helemaal weg van een huis. Dat maakt de vraag alleen maar spannender of je de financiering ervan geregeld kunt krijgen. Een hypotheek is altijd maatwerk. Daarin ga je een verplichting aan voor vele jaren. Ginkel Bemmelen raadt je aan je financiering te laten regelen bij Het Groene Huis. Samen met de hypotheekadviseur daar bespreek je de voor- en nadelen van elke hypotheeksoort. Zo krijg je een helder beeld van wat voor jou de beste opties zijn.

 

Het Groene Huis

De financieel specialisten van Het Groene Huis hebben geen verplichtingen naar ons of naar een bank. In het gesprek met jou bekijkt een van de hypotheekadviseurs welke financierder het beste tegemoet kan komen aan jouw wensen. Hij geeft je een eerlijk en duidelijk advies, waarin hij realistisch aangeeft welke verplichtingen je de komende jaren aangaat. Als je het daarmee eens bent, maakt hij een financieel plan dat helemaal bij je past.

Meerwaarde van nabuurschap

Waarom juist de experts van Het Groene Huis? Onze bedrijven opereren volstrekt onafhankelijk van elkaar. Tegelijkertijd is het ook zo, dat de lijnen tussen makelaar Ginkel Bemmelen en Het Groene Huis heel kort zijn. Wij kennen hen en werken veel met hen samen. Wij ‘wonen’ letterlijk onder hetzelfde dak. Binnen de grenzen van wet- en regelgeving kunnen we snel informatie uitwisselen. Betrokken als wij zijn bij de realisering van je woonwensen, kunnen we met de experts van Het Groene Huis in gesprek gaan over de beschikbare financieringsopties. Dit zakelijke nabuurschap is voor jou absoluut een meerwaarde. Als specialisten in woongeluk wijzen wij je natuurlijk graag op die meerwaarde. Ga terug.

Ik wil graag contact met Het Groene Huis

Makelaarskosten voor de aankoop

Zowel de aankoop als de verkoop van een huis begeleiden wij op basis van no cure no pay. Slagen wij er niet in om voor jou een passende nieuwe woning aan te kopen, dan hoef je ons ook niets te betalen. Lukt het ons wel, dan brengen wij daarvoor een bedrag in rekening tussen de € 1.800 en € 2.500. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Energiezuinig wonen

Wat is er nou leuker dan om zelf je elektriciteit op te wekken door middel van zonnepanelen! Ruimte genoeg op het dak. En als het huis óók nog eens goed is geïsoleerd, kun je in principe heel zuinig met energie omgaan. Je ecologische footprint – zoals dat dan heet – is gering. Zo draag je je steentje bij aan een betere wereld.

Maar hoe raak je wegwijs in de wereld van zonne-energie en isolatie? Wat zijn de kosten ervan? En wanneer kun je aanspraak maken op subsidies? Vragen genoeg. Om een afgewogen antwoord daarop te krijgen, kun je ze het beste aan een expert voorleggen. Ga terug.

Samenwerking met voordelen

Twee bedrijven. Alle twee vanuit een eigen richting gefocust op jullie woongeluk. Dat kan natuurlijk geen toeval zijn. Dat is het ook niet. De twee Veenendaalse ondernemingen – Ginkel Bemmelen en Het Groene Huis – zijn partners geworden om de samenwerking die er al was nog verder te intensiveren. Die samenwerking is uniek in Veenendaal en verre omstreken. En daar kun jij de mooie vruchten van plukken. Je maakt gebruik van de expertise van Ginkel Bemmelen om samen met jou die ene goede match op de woningmarkt te vinden. Van Het Groene Huis om te zorgen voor een passende financiering. In die samenwerking zit een energie die we willen gebruiken om optimaal aan jouw vraag naar een goed product te kunnen voldoen.

Gelukkig willen wonen kun je tot op zekere hoogte afdwingen.

Daarover filosoferen we nog even, terwijl we bij jullie nieuwe woning de champagne inschenken om daarmee de sleuteloverdracht te vieren.
Een eerste stap op weg naar dat woongeluk is door met Ginkel Bemmelen een makelaar te kiezen die graag een extra mijl wil gaan voor jullie. Wij combineren een grote betrokkenheid met een zakelijke professionaliteit. We gaan stap voor stap met jullie op pad gaan, van de eerste kennismaking tot en met de sleuteloverhandiging. Bij iedere stap begeleiden we jullie met heldere adviezen. We doen dat op basis van no cure no pay. Je betaalt ons alleen wanneer wij voor jullie een woning hebben gevonden. We leunen niet achterover totdat we een mooie woning op de markt zien verschijnen. Nee, we gaan actief voor jullie op zoek en gebruiken daarvoor alle contacten in ons brede netwerk. Op deze manier zijn we voor veel mensen specialist in woongeluk geworden.

Samenwerking met partners

In de binnenste schil van ons brede netwerk zit onze partner: Het Groene Huis. Dankzij onze nauwe samenwerking zijn de lijnen kort. In die samenwerking dragen wij alle twee – onafhankelijk van elkaar – onze eigen expertise aan. Dat levert een energie op die onze klant ten goede komt bij de aankoop van een nieuwe woning. En wanneer de klant na de sleuteloverdracht nog zijn of haar huidige woning wil verkopen, zijn we hem of haar uiteraard graag van dienst. Ga terug.

Ik ben overtuigd en wil graag contact met Ginkel Bemmelen

Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog