Inloggen move.nl

Onze medewerkers

Scroll naar beneden

In 1996 heeft Marcelle dit bedrijf samen met haar vader opgezet. En hoe! Inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere makelaarskantoren in Veenendaal. In haar vrije tijd geniet ze van watersporten, fietsen en hardlopen, maar ook leuke dingen doen met haar gezin én op vakantie gaan.

Marcelle van Ginkel

Gecertificeerd Makelaar / Taxateur

Al ruim 20 jaar geleden zette Marco zijn eerste stappen in de makelaardij. Van makelaar naar mede-eigenaar. In zijn vrije tijd zoekt Marco regelmatig de natuur op met zijn hond Nox, geniet hij van lekker eten met zijn gezin, en drinkt hij graag een wijntje in zijn veranda met een goed boek.

Marco van Bemmelen

Gecertificeerd Makelaar / Taxateur

Al een heel aantal jaren bij ons maar nog veel langer ervaring in de makelaardij! Onderdeel van de buitendienst, en zodra er een nieuwbouwproject bij ons wordt verkocht, is Louise degene die zorgt dat alle kopers blij naar huis gaan. In haar vrije tijd wandelt ze vaak samen met haar man, vindt ze het heerlijk om haar dochters en kleinkinderen thuis te hebben en gezellig te eten met elkaar. Het ontzorgen is wel aan haar besteedt.

Louise Reede- van Viegen

Kandidaat Register Makelaar / Nieuwbouw Specialist

Denise maakt sinds 2015 deel uit van dit team. Begonnen in de binnendienst en nu als Assistent- makelaar buiten! Dat ‘smaakte’ naar meer. Inmiddels is zij ook gestart met de opleiding Kandidaat- makelaar. Net als Anouk en Marcelle is Denise ook een trouw lid van het ‘Ginkel Bemmelen sportteam’, houdt ze van lekker eten en gaat ze regelmatig naar Italië voor vakantie.

Denise van der Ploeg – van de Weerd

Assistent Register Makelaar

Al vanaf 2017 bij ons in het team! Taxaties, koopovereenkomsten en alle juridische zaken: ze draait haar hand er niet voor om. Diploma Assistent makelaar op zak, dus breed inzetbaar. In haar vrije tijd wandelt ze veel met zus en kinderen, en houdt van weekendjes weg.

Veronique van Dijk

Assistent Register Makelaar

Kwam bij ons binnen als stagiair en nu runt zij met veel plezier en enthousiasme de binnendienst. Zij weet precies van het reilen en zeilen op kantoor. In haar vrije tijd drinkt ze met vriendinnen graag een wijntje op het terras, is ze trouw lid van het ‘sportteam’ van kantoor. Ze weet nu alles van verhuizen, want sinds kort woont zijn met veel plezier midden in het centrum van Veenendaal.

Anouk van Doorn

Officemanager

Alweer enige tijd in ons midden en de Vastgoedcursus op zak! Met veel enthousiasme en gedrevenheid is zij onderdeel van de binnendienst. Haar vrije tijd wordt besteed aan lezen, eten koken en bordspelletjes. Daarnaast is ze met regelmaat op de tennisbaan te vinden en houdt ze van het samenzijn met vrienden en familie.

Ilona Tijssen

Allround Binnendienst Medewerker

Sinds kort maakt Rianne deelt uit van ons team. Ze heeft al enige ervaring in de makelaardij en is gestart met de opleiding Kandidaat- makelaar. Eerst even de kneepjes van het vak leren in de binnendienst en daarna gaat zij langzamerhand mee naar buiten! In haar vrije tijd is ze graag met haar vrienden en geniet ze van het buitenleven.

Rianne van de Pol

Vastgoedadviseur

Vanaf het prille begin een vast gezicht binnen ons team. Je ziet haar niet zoveel op de voorgrond, maar ze is super belangrijk! Jannette zorgt al jaren dat de administratie op rolletjes loopt en zorgt voor alle randzaken op kantoor. In haar vrije tijd is zij veel buiten op de manage te vinden, is ze goed in bakken en sport ze regelmatig om lekker energiek te blijven.

Jannette Klumpenaar- Prins

Financiële administratie
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog