Inloggen move.nl

Huren of verhuren?

Ginkel Bemmelen bemiddelt en doet meer

‘Ook als huurder of verhuurder kun je bij Ginkel Bemmelen terecht’’

Het kan zijn dat je in jouw omstandigheden liever een woning huurt dan koopt. Of dat je jouw woning(en) juist wilt gaan verhuren. Ginkel Bemmelen heeft gedurende jaren een grote kennis en ruime ervaring opgebouwd in de huur en verhuur van woningen. Ook kunnen wij het totale beheer van huurwoningen overnemen. Dat scheelt jou als verhuurder veel kopzorgen. Of je nu huurder bent of verhuurder, wij staan in voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Makelaar met verhuurervaring

Je hebt een huis, misschien wel meer huizen die je wilt gaan verhuren. Omdat jouw kwaliteiten op een ander gebied liggen, zoek je daarvoor een makelaar met kennis van zaken. Ginkel Bemmelen kan als NMV-makelaar in Veenendaal aan al jouw kwaliteitseisen voldoen.

Huren of verhuren? Ginkel Bemmelen bemiddelt en doet meer

Voordat je de woning aanbiedt op de huurdersmarkt, moet een aantal zaken geregeld zijn. Welk energielabel heeft dit huis? Wat zijn de afmetingen en bijzondere eigenschappen ervan? Welke eisen stel je aan de potentiële huurder? En welke huurprijs moet hij of zij gaan betalen? Zeker bij het laatste kan Ginkel Bemmelen je van advies dienen op grond van onze marktkennis. Wij stellen in samenspraak met jou graag een reële maximale huurprijs vast. Daarna kunnen wij de huurwoning met een uitgebreide beschrijving op Funda plaatsen en op zoek gaan naar een passende huurder.

Laat de bezichtiging aan ons over

Je kunt nu potentiële huurders verwachten die het huis willen bezichtigen. Die doelgroep is al voorgeselecteerd. Want met de zoekcriteria koppelt Funda de woonwensen van de potentiële huurder aan de gegevens van het huurhuis. Als een kandidaat-huurder ook beantwoordt aan jouw eisen, nodigen we hem of haar uit de woning te komen bezichtigen. Dat kun je helemaal aan ons overlaten. Wij kunnen tijdens de bezichtiging achterhalen waarom de kandidaat-huurder zo geïnteresseerd is in dit huurhuis. Na iedere bezichtiging brengen we altijd verslag uit aan jou als verhuurder.

NVM-Woontoets

Uiteindelijk ben jij degenen die beslist welke kandidaat-huurder je het huis gunt. Daarbij kan de NVM-Woontoets helpen die Ginkel Bemmelen de kandidaat-huurder afneemt. Als je de huurder hebt geaccepteerd, stellen wij de huurovereenkomst op. Bij de ondertekening van deze overeenkomst informeren wij de nieuwe huurder uitgebreid over zijn rechten en plichten. Daardoor komt niemand straks voor onaangename verassingen te staan. Bij de sleuteloverdracht controleren wij samen met de huurder het huis en stellen we een inspectierapport op.

Beheer vastgoed

Voor onze dienstverlening brengen we jou als verhuurder bemiddelingskosten in rekening. Zo ontzorgt Ginkel Bemmelen jou bij de verhuur van je woning. Heb je meer woningen in je bezit en wil je je vastgoed bij ons in beheer geven? Ook dat is mogelijk. Als NVM-makelaar in Veenendaal gebruiken wij onze grote kennis van de woningmarkt graag om je vastgoedportefeuille waardevast te houden.

Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog