Makelaar lachende derde

30 november 2022

Bij Makelaar Ginkel Bemmelen wordt heel wat afgelachen de laatste maanden.
En niet alleen zij moeten nogal eens glimlachen. Verkopers en kopers doen dat ook.

Denise van der Ploeg neemt ons mee in wat er gaande is. ”Wij maakten de afgelopen jaren best mooie filmpjes om woningen te presenteren op Funda.
Maar wij merkten ook dat dit minder goed de specifieke eigenschappen van een huis of locatie vertelde. Daarom zijn we zelf, samen met ons professionele videobedrijf, video’s gaan maken waarin wij als makelaar figureren en waarin de highlights van de woning meer aan bod komen.

En ja, je snapt het al. Wij zijn geen acteurs en het werd al snel een ’take 7 of 8′. Veel shots moeten over, versprekingen, lachbuien die niet ingehouden konden worden, voorbijgangers die in beeld lopen. We hebben het allemaal al voorbij zien komen. Het levert steeds weer veel hilariteit op. Maar het meest belangrijk is natuurlijk dat het woningen op een nieuwe manier in beeld brengt. En dat merken we. De makelaarsvideo’s worden honderden keren bekeken op de diverse kanalen.

Het blijft natuurlijk nog steeds een video. Een woning koop je met gevoel en die wil je toch echt van binnen zien! Sinds dit jaar heeft de NVM weer de Open Huizen Dag op de kaart gezet. Afgelopen oktober Open huis waren er veel bezoekers bij de deelnemender woningen. En zijn er meerdere woningen verkocht naar aanleiding van zo’n bezoek.

Openhuis is een mooie gelegenheid voor kopers om zich te oriënteren op de woningmarkt. Of toch maar eens echt binnen te gaan kijken bij die woning waar je al een tijdje online naar kijkt! Aangezien de volgende NVM Openhuis pas weer in April wordt georganiseerd hebben wij, in overleg met onze woningverkopers, een nieuw Open huis voor dit jaar ingepland. Deze vindt plaats op 10 december a.s. Samen met de verkopers maken we het mogelijk dat je bij zo’n dertig woningen kunt gaan kijken. Informeer vast bij ons kantoor welke woningen dat zullen zijn en reserveer het in je agenda.”

Zien we jou zaterdag 10 december tussen 11.00-13.00 uur?
Houd de krant en onze socials in de gaten voor de deelnemende woningen!