Inloggen move.nl
Bord plaatsen - Ginkel Bemmelen NVM Makelaars Veenendaal

De verkoopmakelaar,
makelaar voor elke levensfase

Scroll naar beneden

Makelaar met ruime expertise

NVM-makelaar Ginkel Bemmelen is al meer dan 80 jaar actief in Veenendaal en omgeving. We hebben in die tijd een schat aan ervaring opgedaan en houden onze kennis van de woningmarkt dagelijks actueel. Dat kunnen we doen dankzij onze vele contacten. We weten welke mensen op zoek zijn naar een passende woning. Proactief gaan we met ons hele team voor jou aan het werk om je huidige woning voor een goede prijs te verkopen. Ga terug.

De bezichtigingen

Terwijl Ginkel Bemmelen de markt actief informeert over het huis dat je wilt verkopen, wacht jij op de eerste bezichtiging. We geven je tips over hoe je de woning het beste kunt laten zien tijdens een bezichtiging. We plannen elke bezichtiging in overleg met jou en bundelen zo veel mogelijk bezichtigingen op één dag. Daarmee ondervind je zo min mogelijk hinder van de bezoekjes. Na iedere bezichtiging krijg je een eerste terugkoppeling van ons. zo blijven we beiden – jouw makelaar en jij – zo goed mogelijk betrokken bij de verkoop van je woning.

Onderhandelingen

Wanneer de verschillende potentiële kopers een bod doen als ze het huis hebben bezichtigd, onderhandelt Ginkel Bemmelen namens jou als verkoper van de woning. Onderhandelen is altijd spannend, zeker wanneer je dat verder vrijwel nooit hoeft te doen. Voor ons is het ons dagelijks werk. Wij kijken in de onderhandelingen naar de hoogste bieding, maar ook naar de voorwaarden die een bieder stelt. Zo proberen we tot een goede keuze te komen. Daarbij bespreken we met jou iedere stap in de onderhandelingen. Als makelaar adviseren wij je. Jij neemt uiteindelijk zelf de beslissing.

Het verkoopcontract

Is je huis verkocht, dan stellen wij een koopcontract samen. In de periode die volgt, zorgen we ervoor dat dit contract helder wordt uitgelegd aan jou en de koper. Daarbij vergeten we de kleine lettertjes niet. Hoe transparanter het koopcontract hoe vlotter het koopcontract kan worden ondertekend. Daar heb jij alle belang bij. Na de ondertekening van het contract begeleiden we je bij je laatste ronde door de woning, vlak voordat je de sleutel gaat afgeven bij de koper. Ook gaan we mee naar de notaris voor de officiële overdracht van het huis.

Makelaarskosten voor de verkoop

Bij de verkoop van je woning kun je kiezen uit marketingpakketten van verschillende groottes. De kosten daarvan zijn respectievelijk € 395, € 549 en € 895. Daarnaast betaal je met een zogenoemde courtage voor onze inzet. Die inzet leidt in verreweg de meeste gevallen tot de verkoop van je woning. Als de verkoop om wat voor redenen dan ook niet doorgaat, betaal je ook geen courtage. De hoogte van het courtagebedrag is afhankelijk van de waarde van je huis.

In gesprek met de makelaar Ginkel Bemmelen NVM Makelaars

Wij komen graag bij je langs om het hele verkooptraject te bespreken. Om een verkoopplan te maken en een advies te geven over de vraagprijs. We geven dan antwoord op al je vragen. Je ontvangt van ons een heldere offerte. Ginkel Bemmelen, makelaar voor Veenendaal en omgeving, is ook jou graag van dienst bij de verkoop van je woning.

Ik haal Ginkel Bemmelen graag in huis

Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog