Inloggen move.nl

J.G. Sandbrinkstraat 1-10, Veenendaal

€ 249.000,- Kosten koper

Over deze woning

De woning heeft een eigen site. Neem een kijkje op jgsandbrinkstraat1-10.nl

Midden in het gezellige centrum van Veenendaal ligt dit verrassende split-level appartement op de hoogste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Uniek is het fantastische dakterras. Alle voorzieningen liggen op loopafstand. In de onderbouw van het appartement heeft u een eigen berging en een parkeerplaats.

Het complex is in 2000 gebouwd en heeft een afgesloten entree met video-intercom. Uiteraard is gezien het bouwjaar de isolatie goed op orde.

Het appartement heeft naast een ruime slaapkamer nog twee extra kamers. Deze zijn niet heel groot maar lenen zich prima voor een studeer- of logeerkamer. Een groot pluspunt is de airconditioning, wat in de warme zomermaanden geen overbodige luxe is!

Indeling:
Op het niveau van de voordeur vindt u de entree met een garderobe- en een meterkast. Vervolgens gaat u een trapje op naar de woonkamer. In de woonkamer valt onmiddellijk de lichtinval en het uitzicht op. De woonkamer heeft een mooie ruimte voor een zit bij de sfeervolle gashaard. De schuifpui geeft toegang naar het balkon. Een heerlijke plek voor het eerste kopje koffie ‘s-morgens.

Aansluitend op de woonkamer ligt de in een hoek opgestelde keuken. De keuken is vanille-kleurig en compleet met diverse inbouwapparaten zoals een vaatwasser, een koelkast (met vriesvakje), een combi-magnetron en een keramische kookplaat. Op deze verdieping vindt u ook nog een praktische berging met aansluitingen voor wasapparatuur en de opstelplek voor de C.V.-ketel. Daarnaast is er een separaat toilet en een mooie badkamer met een ligbad (inclusief douchefunctie) en wastafelmeubel.

Als u dan weer een trapje op gaat vindt u daar de ruime slaapkamer. In deze slaapkamer is een grote vaste kastenwand. Door het plaatsen van een wandje is hier, net als bij de oorspronkelijke bouw, een studeerkamer ontstaan.

Nog een paar trapjes op en dan komt u op het dakterras. Het dakterras is ca. 22 m². Hier heeft u een prachtig uitzicht richting de heuvelrug. Meerdere zitjes kunt u hier creëren en genieten van het zonnetje na een dag hard werken.

In de berging in de onderbouw kunt u uw fiets plaatsen. Voor de auto is er een eigen parkeerplek. Deze kunt u bereiken via de autolift. Kortom alles voorhanden in dit speelse en complete appartement.

Een bezichtiging zal u helpen om een nog completer beeld te krijgen. Maak gauw een afspraak.

Goed om te weten:
* In het appartement is airconditioning aanwezig.
* Het appartement kan in overleg met verkoper gemeubileerd worden opgeleverd.
* Servicekosten € 182,= per maand.
* Alle stukken van de VVE zijn in te zien of op te vragen.
* Oplevering in overleg.

Hoewel deze verkooptekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld kan de makelaar geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele per abuis opgenomen onjuiste of onvolledige informatie.

Brochure bekijken?

Download hier

Waar gesitueerd?

Bekijk de kaart

Kenmerken van deze woning

  • Woonoppervlakte71 m2
  • Inhoud262 m3
  • Bouwjaar2000
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers1

Jouw droomwoning gevonden?

Contact opnemen
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog