Inloggen move.nl

Jol 4, Veenendaal

€ 430.000,- Kosten koper

Over deze woning

Hé daar, toekomstige bewoner! Deze woning is jouw ticket naar een comfortabel, stijlvol leven. Welkom bij dit juweeltje van een tussenwoning, waar vier slaapkamers en een ruime zolder op je wachten voor die extra vrijheid die je nodig hebt. De kers op de taart? Een prachtige tuin op het zonnige zuidwesten, grenzend aan het water. En ja, je leest het goed – niet één, maar meerdere bergingen, een garage én ruimte voor niet één, maar twee auto’s op jouw eigen stukje terrein?

Op zoek naar jouw droomhuis? Neem nu een kijkje en surf naar jol4.nl voor meer informatie!

Specificaties:
Bouwjaar: 1976
Woonoppervlakte: ca. 140 m²
Perceelgrootte: 197 m²
Energielabel: B

Ligging:
De ligging van deze woning is goed! Gelegen in een kindvriendelijke wijk met scholen in de buurt, kijk je bijna vanuit je achtertuin naar het nabije NS-treinstation. Even de Ellekoot inlopen en je staat in het gezellige wijkwinkelcentrum, waar alle winkels zijn voor je dagelijkse boodschap. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn de snelwegen ook makkelijk bereikbaar voor jouw dagelijkse avonturen en is het treinstation op loopafstand!

De begane grond van dit huis is een fijne leefruimte. De woonkamer is licht en ruim, perfect voor gezellige momenten met familie en vrienden. De aangrenzende keuken is praktisch ingericht en biedt alle ruimte om je culinaire kunsten te vertonen.

Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers, elk met hun eigen karakter. De badkamer is fris en functioneel, precies wat je nodig hebt voor die welverdiende ontspanning na een lange dag.

Stap een verdieping hoger en ontdek de royale overloop met de CV-ketel. Maar dat is niet alles! Hier bevindt zich nog een kamer met een dakkapel die wacht op jouw invulling. Een studeerkamer, speelkamer of een extra slaapkamer? De keuze is aan jou!

De tuin – met een fantastische ligging aan het water en gelegen op het zuidwesten. Hier kun je genieten van zonnige dagen. Het zonnescherm over de hele breedte, altijd een plekje in de zon of schaduw, de keuze is aan jou! En niet te vergeten, die extra bergingen die jouw opslagproblemen verleden tijd maken!

Parkeerprobleem is ook verleden tijd. Maar liefst twee auto’s op de oprit en als klap op de vuurpijl. Nog meer ruimte om je spullen op te bergen.
De garage aan de voorzijde biedt genoeg ruimte.

Na het lezen enthousiast geworden? Bel en plan een bezichtiging met één van onze makelaars.

Hoewel deze verkooptekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan de makelaar geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele per abuis opgenomen onjuiste of onvolledige informatie.

Ontdek jouw droomhuis op jol4.nl voor meer details!

Brochure bekijken?

Download hier

Waar gesitueerd?

Bekijk de kaart

Kenmerken van deze woning

  • Woonoppervlakte141 m2
  • Perceel oppervlakte197 m2
  • Inhoud588 m3
  • TypeTussenwoning
  • SoortEengezinswoning
  • Bouwjaar1976
  • Aantal kamers6
  • Aantal slaapkamers5

Jouw droomwoning gevonden?

Contact opnemen
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog