Inloggen move.nl

Kerkewijk 11-4, Veenendaal

€ 198.000,- Kosten koper

Over deze woning

UNIEKE KANS VOOR U ALS STARTER OP DE WONINGMARKT!
De gemeente Veenendaal stelt maximaal ca. € 35.000,00 starterslening beschikbaar voor de aankoop van deze woning! Vraag ons naar de voorwaarden.

Op een fraaie locatie in het stadshart van Veenendaal ligt dit ruime driekamerappartement met eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon heeft u een fraai zicht op het marktplein.

Vanuit het appartementencomplex wandelt u het centrum van Veenendaal binnen. Veenendaal heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod. Daarnaast zijn er gezellige restaurants en is er een theater. Vanuit het centrum zijn er goede aansluitingen op het openbaar vervoer en ook het rijkswegennet is snel te bereiken.

Het complex heeft een afgesloten entree met video intercom. De hal waar u het complex binnenkomt maakt een zeer verzorgde indruk. Via de lift kunt u o.a. naar de vierde verdieping waar dit appartement zich bevindt.

Indeling:

In de hal van het appartement zijn de toiletruimte en de meterkast gelegen. De meterkast kent 5 groepen en heeft een aardlekschakelaar. De toiletruimte is geheel betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een fonteintje.

De woonkamer is een lichte ruimte van ca. 33 m². Vanuit de woonkamer met sfeervolle erker heeft u een weids uitzicht over de markt. Er is veel lichtinval door de grote ramen en een deur naar het balkon. Aan de galerijzijde van de woning ligt de keuken (ca. 6 m²). Deze complete keuken is zeer verzorgd afgewerkt in een lichte kleurstelling. Er is volop bergruimte in deze hoekkeuken en de grote raampartij zorgt voor voldoende lichtinval.

Naast de keuken ligt de bijkeuken. In deze bijkeuken is veel bergruimte aanwezig, en ook de CV-ketel en de aansluitingen voor de wasapparatuur zijn hier opgesteld.

Er zijn twee prima slaapkamers. De grootste slaapkamer van ca. 13.4 m² is gelegen aan de voorzijde van de woning. Aan de galerijzijde bevindt zich de tweede slaapkamer (ca. 9.3 m²).

De badkamer (ca. 6 m²) is in een lichte kleurstelling geheel betegeld. Hier zijn een ligbad, een douchehoek, een tweede toilet en dubbele wastafels aanwezig.

Het overdekte terras dat via een deur in de woonkamer te bereiken is, is gelegen op het westen en ca. 6 m² groot.

In het souterrain van het complex is een eigen parkeerplaats te vinden. Deze afgesloten garage is te bereiken via de Corridorgarage en te openen met een afstandbediening . Er is ook een eigen berging aanwezig, deze is voorzien van elektriciteit.

Het bouwjaar van het appartementencomplex is 1996.

De servicekosten van het appartement en de berging samen zijn € 146,50 en de stukken van de VvE liggen op ons kantoor ter inzage.

De woonoppervlakte bedraagt ca. 85 m² en de inhoud is ca. 250 m².

Brochure bekijken?

Download hier

Waar gesitueerd?

Bekijk de kaart

Kenmerken van deze woning

  • Woonoppervlakte85 m2
  • Inhoud253 m3
  • Bouwjaar1996
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Jouw droomwoning gevonden?

Contact opnemen
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog