Inloggen move.nl

Kerkewijk 11-4, Veenendaal

€ 365.000,- Kosten koper

Over deze woning

Ben je op zoek naar een appartement op een toplocatie in het centrum van Veenendaal met alle voorzieningen op loopafstand? Dan hebben wij goed nieuws!
Dit appartement bied je, te midden van het gezellige stadscentrum een fijne thuishaven.

Let op een aantal foto’s zijn style-foto’s zij geven een beeld van hoe het appartement er uit kan zien als het is ingericht.

Het appartement is gelegen op de vierde woonlaag en heeft een inpandig balkon met een fraai uitzicht over het centrum van Veenendaal. Een eigen berging én parkeerplek in de parkeergarage onder het complex horen ook bij dit appartement. Allerlei voorzieningen zoals theater ’’De Lampegiet’’, de bibliotheek, het uitgebreide winkelcentrum, kerken en diverse medische voorzieningen liggen letterlijk om de hoek van het appartement.

Zodra je het appartementencomplex uit loopt sta je op het marktplein waar op dinsdagochtend en zaterdag de ‘wekelijkse markt’ staat opgesteld. Via de rondwegen van Veenendaal zijn de A12 en de A30 goed te bereiken. Het NS-station van Veenendaal-Centrum bevindt zich op nabije afstand alsmede een bushalte.

Dit appartement heeft een eigen website, neem een kijkje op kerkewijk11-4.nl

Specificaties:
* Bouwjaar: 1997
* Woonoppervlakte: ca. 88 m²
* Energielabel: B
* Privé parkeerplaats en eigen berging

In het kort:
* Lichte ruime woonkamer en keuken
* Twee royale slaapkamers
* Mooie grote badkamer
* Ruim inpandig balkon
* Alle voorzieningen binnen handbereik.

Indeling:
Via de verzorgde entree op de begane grond, met de brievenbussen en intercominstallatie kom je het complex binnen. Het trappenhuis of de interne lift brengt je op de vierde woonlaag waar het appartement is gelegen. De overdekte galerij brengt je bij de voordeur van de woning.

In de ruime hal gekomen heb je toegang tot nagenoeg alle ruimtes. Je vindt hier onder andere de garderobe, de meterkast en de geheel betegelde toiletruimte met toilet en een fontein.

Woonkamer:
Vanuit de hal loop je de woonkamer (ca. 24 m²) in. Door de grote raampartij in de erker heb je naast veel lichtinval ook een fraai uitzicht over het centrum en de markt. Door de praktische indeling van de woonkamer is er volop ruimte voor een gezellige zithoek en een eetgedeelte. Doordat de woning helemaal leeg is kun je het goed naar eigen wens gaan inrichten. Om je op wat ideeën te brengen hebben wij ook style-foto’s toegevoegd.
Zowel vanuit de woonkamer als vanuit één van de slaapkamers is er toegang tot het inpandige balkon.

Keuken:
De open keuken staat in een hoekopstelling. De keuken is praktisch maar wel basic qua uitvoering. Bij de keuken is ook een bijkeuken, welke gebruikt kan worden als praktische opslagruimte. Hier zijn ook de aansluiting van de wasapparatuur, de box van de mechanische installatie en de opstelling van de C.V.-ketel (Nefit, 2015).

Slaapkamers:
Vanuit de hal zijn de twee slaapkamers (ca. 13 m² en 9,2 m²) bereikbaar. De slaapkamers zijn goed van formaat. De slaapkamer aan de voorzijde heeft tevens toegang tot het balkon.

Badkamer:
De ruime badkamer is afgewerkt met een lichte wand- en vloertegel. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, een ligbad, een badkamermeubel met dubbele wastafel, een tweede toilet, een radiator en een extra kast boven het bad.

Balkon:
Het terras op het westen is een fijne plek om lekker te genieten van het uitzicht. Hier drink je je ’s morgens je eerste kop koffie. Het is groot genoeg om een comfortabele stoel te plaatsen en met gezellige bloemen en planten creëer je je eigen buitenplek!

Parkeerplaats/ Berging: In het souterrain bevindt zich de berging en de privéparkeerplaats in het afgesloten eigenaarsgedeelte van de parkeerkelder. De ingang van de parkeerkelder bevindt zich aan de Tuinstraat.

Goed om te weten:
*De servicekosten bedragen € 157,- per maand (wonen) en € 17,50 per maand (parkeren).
* Oplevering in overleg.

Hoewel deze verkooptekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld kan de makelaar geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele per abuis opgenomen onjuiste of onvolledige informatie.

Brochure bekijken?

Download hier

Waar gesitueerd?

Bekijk de kaart

Kenmerken van deze woning

  • Woonoppervlakte88 m2
  • Inhoud291 m3
  • Bouwjaar1996
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Jouw droomwoning gevonden?

Contact opnemen
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog