Inloggen move.nl

Kerkewijk 52, Veenendaal

€ 400.000,- Kosten koper

Over deze woning

Deze woning heeft een eigen site. Download de brochure om naar de eigen site te gaan.

Ben jij op zoek naar een woning met veel potentie en zit klussen in je bloed? Dan is dit Herenhuis met karakteristieke eigenschappen met maar liefst 154 m2 woonoppervlakte, diepe tuin op het westen en een garage vast iets voor jou!

De woning is zeer royaal en kan op verschillende manieren worden ingedeeld. Wonen op de begane grond is een mooie optie maar ook een werkkamer kan er uitstekend worden ingericht. Kortom plannen maken en aan de slag. Want eerlijk is eerlijk er moet nog wel wat aan de woning gebeuren, maar het mooie is dat je er dan geheel naar eigen inzicht een paleis van kunt maken. De ligging van de woning ten opzichte van de diverse voorzieningen, is perfect! Op loopafstand van het winkelcentrum van Veenendaal, het NS-station en diverse scholen.

Specificaties:
Bouwjaar: 1943
Woonoppervlakte: ca. 154 m²
Perceel eigen grond: ca. 237 m²

In het kort:
• op loopafstand van het centrum;
• de grote en diepe (ca. 33 meter) tuin ligt op het westen;
• zes (slaap)kamers;
• parkeren op eigen terrein achter de woning of in de garage.

Indeling
Je komt de woning binnen via het voormalige winkelgedeelte (15,6 m²) aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte kun je bij de woonkamer betrekken maar je kunt ook aan andere gebruik denken zoals atelier, werkruimte, hobbykamer, kantoor, speelruimte. Wanneer u denkt aan het gebruiken van de ruimte als winkel, dan gaan we graag met u in gesprek om te kijken welke mogelijkheden er zijn binnen het bestemmingplan.

Via het voormalige winkelgedeelte kom je in de hal die je toegang geeft tot de trapopgang naar de eerste verdieping, de toiletruimte, keuken, de kelder (ca. 10,9 m²) en de woonkamer.

Woonkamer:
Vanuit de hal is er toegang tot de tuingerichte woonkamer (ca. 22,7 m²). De woonkamer heeft een houten vloer. Via de openslaande deur loop je zo de tuin in.

Keuken:
De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken heeft voldoende opbergruimte en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, hete luchtoven, gaskookplaat en daarboven een afzuigkap. Ook via de keuken kun je de tuin bereiken.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap kom je op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en het toilet. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning (ca. 6 m² en 15,9 m²) en de derde slaapkamer aan de voorzijde van de woning (ca. 21,1 m²). Twee slaapkamers beschikken over vaste kasten en de kleine kamer heeft openslaande deuren die uitkomen op het balkon.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Op deze verdieping vind je nog drie (slaap)kamers (11,1 m², 19,3 en 5,8 m²) en de badkamer. In een van de kamers is de C.V.- ketel gesitueerd. (Remeha, 2013).

Achtertuin:
Via de openslaande deur in de woonkamer en de keuken betreed je de diepe achtertuin (ca. 33 meter). De tuin ligt op het westen. Achterin staat een stenen garage met daarnaast mogelijkheid om te parkeren. In het midden van de tuin vind je een eenvoudige schuur. Het achter terrein is afgesloten voor publiek (en auto’s), echter wel bereikbaar voor bewoners van dit deel van de Kerkewijk en de Populierenlaan.

Een ideale woning voor de ruimte zoeker in woning en tuin. Dat je zelf wat kunt klussen is wel ideaal.

Goed om te weten:
• De woning heeft een monumentale voorgevel;
• Kijk op ditisveenendaal.nl voor meer informatie over Veenendaal;
• Aanvaarding in overleg.

Hoewel deze verkooptekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld kan de makelaar geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele per abuis opgenomen onjuiste of onvolledige informatie.

Brochure bekijken?

Download hier

Waar gesitueerd?

Bekijk de kaart

Kenmerken van deze woning

  • Woonoppervlakte154 m2
  • Perceel oppervlakte258 m2
  • Inhoud597 m3
  • TypeTussenwoning
  • SoortEengezinswoning
  • Bouwjaar1943
  • Aantal kamers7
  • Aantal slaapkamers6

Jouw droomwoning gevonden?

Contact opnemen
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog