Inloggen move.nl

Kerkewijk 89B, Veenendaal

€ 369.000,- Kosten koper

Over deze woning

Nabij het centrum van Veenendaal, op de vierde en tevens bovenste verdieping van appartementencomplex “Spoorstaete” gelegen royaal 4- kamer appartement met twee balkons, een ruime op het westen en een kleinere op het oosten, 2 badkamers, inclusief berging en parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.

Het complex “Spoorstaete” beschikt over een afgesloten entree met video-intercom.

De ligging is zeer centraal. Op loopafstand van de woning vindt u het winkelcentrum, bakker Tamminga voor heerlijk gebak, de polikliniek van ziekenhuis “De Gelderse Vallei” en station Veenendaal Centrum, ideaal voor uitstapjes met de trein. Ook de aansluitingen met de snelwegen zijn makkelijk te bereiken.

Indeling:
Het appartementencomplex betreedt u aan de voorzijde van het gebouw. De afgesloten entree biedt u een video-intercom, een lift en een trappenhuis.

Het appartement is voorzien van een ruime hal die toegang geeft tot diverse vertrekken. In de hal is de toiletruimte aanwezig, uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van een fonteintje. Vanuit de hal komt u in de woonkamer.

De royale woonkamer (samen met de eetkamer ca. 46 m²) biedt u een prachtig uitzicht over de gezellige straat en het groen van het nabijgelegen station. Door de grote raampartij, aan de voorzijde als ook door de vide aan bovenzijde, heeft u enorm veel lichtinval. De openhaard, welke gesitueerd is in het midden van de woning, is het hart van de woonkamer. Doordat deze zich in het midden van het zitgedeelte bevindt, kunt u met een gezelschap heerlijk rond deze openhaard vertoeven. Daarnaast heeft de woonkamer split unit airco’s, die in de zomermaanden voor verkoeling zorgen.

Het eetgedeelte (ca. 17 m²) ligt net naast de woonkamer en keuken. Hier heeft u de mogelijkheid om een grote eettafel neer te zetten en gezellig met een grote club aan tafel te gaan.
Aan de eetkamer grenst het heerlijke, ruime balkon (ca. 10 m²), voorzien van anti slip kunststof vlonders, dat gesitueerd is op het westen. Hier kunt u tot laat in de avond genieten van de zon en heeft u een mooi uitzicht over Veenendaal. Boven het terras is een groot zonnescherm aanwezig.

De keuken is gelegen naast de eetkamer. Deze is van praktische inbouwapparatuur voorzien. Zo zijn er een koelkast, een kookplaat met een vlakscherm afzuigkap en 2 royale spoelbakken. De bijkeuken biedt u de mogelijkheid om extra bergruimte te creëren. Hier bevindt zich ook de boiler en de aansluiting van de was- en droogapparatuur.

De slaapkamers (ca. 18, 11 en 8 m²) bereikt u via de ruime hal. De kleinste slaapkamer bij binnenkomst rechts heeft een Frans balkon. De grootste slaapkamer heeft een balkon waar u in de ochtendzon kunt zitten. Daarnaast is deze slaapkamer voorzien van een en-suite badkamer. Deze is uitgerust met een ligbad, een dubbele wastafel , een douchehoek en een toilet. Naast deze en-suite badkamer is er nog één, via de hal toegankelijke, gastenbadkamer voorzien van een douche en een wastafel. De grootste slaapkamer is eveneens voorzien van een split unit airco!

Op de begane grond bevinden zich de ruime berging en een eigen parkeerplaats.
Het appartement is volledig geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en verwarmd door middel van blokverwarming.

De woonoppervlakte bedraagt ca. 126 m² en de inhoud bedraagt ca. 422 m³.

Goed om te weten:
* De servicekosten bedragen € 375,- per maand. De parkeer- en stookkosten zijn hierin verwerkt.
* de stukken van de VVE liggen ter inzage op ons kantoor.
* Het complex wordt bewoond door verschillende leeftijdsgroepen. Naast de vele restaurants op loopafstand biedt ook het nabij gelegen verzorgingstehuis ‘De Engelenburgh’ de mogelijkheid om een heerlijke warme maaltijd te gebruiken voor een klein prijsje.

Hoewel deze verkooptekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld kan de makelaar geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele per abuis opgenomen onjuiste of onvolledige informatie.

Brochure bekijken?

Download hier

Waar gesitueerd?

Bekijk de kaart

Kenmerken van deze woning

  • Woonoppervlakte126 m2
  • Inhoud422 m3
  • Bouwjaar1981
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Jouw droomwoning gevonden?

Contact opnemen
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog