Inloggen move.nl

Scheepjeshof 147, Veenendaal

€ 329.500,- Kosten koper

Over deze woning

Deze woning heeft een eigen website. Download de brochure om naar deze site te gaan.

Super strak en instapklaar 3-kamerappartement te koop in het centrum van Veenendaal!

Van dit royale 3-kamerappartement, wat ook nog eens hartje centrum Veenendaal is gelegen, is het bijna onmogelijk om een samenvattende opsomming te geven van de zaken die kortgeleden zijn vernieuwd. Slechts circa 4 jaar geleden is dit appartement namelijk volledig gemoderniseerd!
Enkele jaren geleden is de keukeninrichting met bijbehorende apparatuur vernieuwd, zijn de badkamer en het toilet vervangen, zijn alle wanden en plafonds opnieuw gespoten en gesausd en is er in het gehele appartement een hoogwaardige PVC-vloer gelegd. We zeggen het niet snel, maar naar dit appartement kunt u daadwerkelijk verhuizen zonder te hoeven klussen.

Doordat het appartement aan de (voor auto’s) doodlopende Wilhelminastraat is gelegen is enerzijds een rustige ligging gegarandeerd. Anderzijds ligt het (koop)centrum met een meer dan uitgebreid winkel- en voorzieningenaanbod op slechts 3 minuten lopen. Treinstation Veenendaal – Centrum ligt eveneens op loopafstand net als een bushalte.

Specificaties:
Bouwjaar: 1990
Woonoppervlakte: ca. 92 m²

Begane grond: de afgesloten entree heeft een videofooninstallatie, brievenbussen, een liftinstallatie en een trappenhuis.

Enkele voordeuren van de lift verwijderd vinden we op de eerste etage de voordeur van huisnummer 147. Als we binnenkomen valt direct de lichte gang op. Deze gang geeft middels een glazen dubbele deur toegang tot de riante woonkamer. Deze woonkamer heeft een deur naar het terras waar het heerlijk toeven is.
Weer terug in de gang is er aan het einde van de gang een deur naar de naast de woonkamer gelegen slaapkamer. Indien gewenst zijn er eenvoudige mogelijkheden om deze slaapkamer bij de woonkamer te trekken maar een extra slaapkamer voor de logés of een werkkamer is natuurlijk ook een uitstekende invulling.
Verder zien we een deur naar het toilet en een deur naar de badkamer.
De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, een wastafel met meubel en een design radiator. Verder is er een deur naar de hoofdslaapkamer die aan de galerijzijde ligt en een vaste kastenwand heeft en is er een deur naar de dichte, op maat gemaakte keuken.
De op maat gemaakte keuken is voorzien van een dubbele keukenopstelling met een lichte kleur onder- en bovenkastjes en een praktisch, inklapbaar ontbijttafeltje. Aan inbouwapparatuur is aanwezig een inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven, een koelkast en een vriezer. Het werkblad is uitgevoerd in zwart graniet.

Parkeren:
De toekomstige bewoners van dit appartement hebben de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage. Vraag ons naar de mogelijkheden! Via deze parkeergarage komt u ook in het winkelcentrum.

Goed om te weten:
* Het gehele appartement heeft gespoten wanden en plafonds.
* De vloer is afgewerkt met een hoogwaardige PVC-vloer.
* Aan de galerijzijde van het appartement is er een elektrisch bedienbaar rolluik, de woonkamer beschikt over een elektrisch screen.
* De servicekosten bedragen €140,00 per maand.
* De lijst van zaken en vragenlijst deel B zijn bij ons op kantoor op te vragen.
* Parkeerplaats te huur in de ondergelegen parkeergarage.
* Aanvaarding in overleg.

Heeft u interesse om dit ruime appartement, op een perfectie locatie in het centrum te bezichtigen? Maak dan snel een afspraak!

Deze woning wordt collegiaal aangeboden met Burgland Makelaars.

Hoewel deze verkooptekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan de makelaar geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele per abuis opgenomen onjuiste, of onvolledige informatie.

Brochure bekijken?

Waar gesitueerd?

Bekijk de kaart

Kenmerken van deze woning

  • Woonoppervlakte92 m2
  • Inhoud295 m3
  • Bouwjaar1990
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Jouw droomwoning gevonden?

Contact opnemen
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog