Inloggen move.nl

Snipstraat 106, Veenendaal

€ ,-

Over deze woning

Droom je van een eigen hoekappartement, gelegen in het Stationskwartier in Veenendaal? Je woont dan op loopafstand van het gezellige centrum van Veenendaal.

Dat betekent:
Alle voorzieningen in de buurt, zoals de winkels, supermarkt, restaurants, gezondheidscentrum, NS-station en de sportschool. Voor de natuurliefhebbers onder ons fiets je zo naar het prachtige natuurgebied ‘Kwintelooijen’ waar je mooie wandel- en fietsroutes hebt.

Dankzij de centrale ligging kun je binnen Veenendaal alles met de fiets bereiken. Rondom het appartementencomplex is er genoeg parkeergelegenheid en het openbaar vervoer, zoals een NS station, op korte loopafstand. Er is een directe treinverbinding naar station Utrecht-Centraal. Kortom: een optimale bereikbaarheid per trein, fiets, bus of auto.

De laatste puntjes op de i worden op dit moment gedaan in het appartementencomplex. Het appartementencomplex wordt in maart opgeleverd. Per 1 april is het appartement gereed voor verhuur.

Toegang gebouw:
Via de hoofdingang met video-intercomsysteem en brievenbussen heb je via de lift (2x) of de trap toegang tot het comfortabele en energiezuinig appartement op de tweede verdieping van het complex.

Tweede verdieping:
Je komt het appartement binnen via de hal waar je toegang hebt tot de woonkamer. Het appartement wordt bij oplevering opgeleverd met Renostuc afgewerkte wanden en een fraaie laminaatvloer. Ook is het appartement voorzien van vloerverwarming.

Woonkamer:
Het appartement is voorzien van vele gemakken van nu. De ruime woonkamer/keuken is naar eigen smaak in te richten. Daar het appartement op de Zuidwesthoek ligt is er veel daglicht. Daarnaast is de woonkamer voorzien van in between vitrage/gordijnen van plafond tot vloer in een wittint zowel voor de balkonramen als voor de ramen aan de westkant. Ook heb je vanuit de woonkamer toegang tot het ruime balkon (6 m²), gelegen op het zuiden.

Keuken:
Het appartement wordt voorzien van een luxe keuken. Uiteraard is de keuken uitgerust met luxe inbouwapparatuur.

Slaapkamers:
Vanuit de hal zijn de twee slaapkamers te bereiken. De twee mooie slaapkamers zijn prima van formaat (ca. 7,1 m² en 12,2 m²). Ook zijn deze slaapkamers voorzien van verduisterende overgordijnen in een neutrale kleur.

Sanitair:
De badkamer is geheel betegeld en is ingericht met een ruime douchehoek, een wastafel met spiegel en een design radiator.

De separate toiletruimte is eveneens geheel betegeld. De toiletruimte is afgewerkt met een hangend toilet en fonteintje.

Goed om te weten:
* Het wordt gestoffeerd aangeboden.
* Het appartement is voorzien van elektrische screens.
* Het appartement wordt verwarmd via het duurzaam warmtenet. Er staat geen warmtepomp in de appartementen of op het dak. Hiervoor dient een huurder zichzelf aan te melden.
* Ook dient een huurder zichzelf aan te melden voor het water en elektra.
* Het appartement heeft een inpandige berging waar ook de aansluiting voor de wasapparatuur is gesitueerd.
* Elk appartement heeft twee plaatsen in de gemeenschappelijke fietsenstalling/berging die is gelegen op de begane grond.
* Onder het appartementencomplex is er parkeergelegenheid.

Huurvoorwaarden:
– minimale huurtermijn één jaar en maximale huurtermijn is twee jaar;
– twee maanden borg;
– huisdieren zijn niet toegestaan;
– het is een rookvrij appartement.

Voordat we overgaan tot het daadwerkelijk verhuren van deze woning zal er bij de potentiële huurder een Woontoets uitgevoerd worden. Voor meer informatie over deze woontoets kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Brochure bekijken?

Waar gesitueerd?

Bekijk de kaart

Kenmerken van deze woning

  • Woonoppervlakte75 m2
  • Inhoud231 m3
  • Bouwjaar2022
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2

Jouw droomwoning gevonden?

Contact opnemen
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog