Inloggen move.nl

Snipstraat 60, Veenendaal

€ ,-

Over deze woning

In dit nieuwbouwproject ‘wonen in de verbinding’ zijn nog een aantal appartementen zijn beschikbaar.

Verhuur gestart, inschrijven en uitgebreide info kunt je vinden op de eigen site van dit project genaamd ‘wonen in de verbinding’.

Opleveringsprognose van de huurappartementen is medio februari 2022.

De Verbinding wordt gebouwd in het Stationskwartier van Veenendaal. Niet alleen de gezellige binnenstad, maar ook de uitgestrekte natuur zijn vlakbij.
De Verbinding komt op de hoek van de Industrielaan en de Zuivelstraat. Vanuit je nieuwe appartement kun je alle kanten op: naar het centrum om te shoppen, uit te gaan of cultuur te snuiven, maar ook de natuur in.

Naar het stadspark, De Groene Grens, de Utrechtse Heuvelrug of de Gelderse Vallei. Daarmee is het een meer dan bijzondere locatie, die als geen ander de verbinding maakt tussen wonen in de stad én in de natuur.

De Verbinding is een modern vormgegeven en comfortabel uitgerust appartementencomplex waar al jouw woonwensen werkelijkheid worden. De 36 appartementen zijn verdeeld over zes bouwlagen en je hebt de keuze uit maar liefst zes verschillende types, vanaf ca. 76 m2 tot ca 103 m2. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en een gebalanceerd ventilatiesysteem.

Alle appartementen zijn standaard voorzien van een keuken met inbouwapparatuur; koelkast met vriesvak, vaatwasser, inductiekookplaat, rvs-wandschouw afzuigkap en een heteluchtoven. Ieder appartement heeft een separaat toilet en een badkamer met inloopdouche en wastafel. Vloerverwarming en een De wanden van het appartementen worden behangklaar opgeleverd, de wanden van de badkamer en de toiletruimte wanden worden voorzien van keramische tegels kleur glans wit (200 x 400 mm), Badkamer van vloer tot aan het plafond, en de toiletruimte tot een hoogte van 120 cm vanaf de vloer.

Hoe wil jij wonen in De Verbinding? Je ontdekt het vanzelf als je kennismaakt met de verschillende appartementen. Kies voor een drie- of vierkamerappartement, voor een balkon of een terras op het dak van de parkeergarage en voor een ligging op het zuiden, het oosten of het westen. Appartementen met en zonder parkeerplaats op de begane grond en een gemeenschappelijke berging voor de fietsen. Welke keuze je uiteindelijk ook maakt: in De Verbinding voel je je direct thuis. Hier wil je nooit meer weg!

Brochure bekijken?

Waar gesitueerd?

Bekijk de kaart

Kenmerken van deze woning

  • Woonoppervlakte84 m2
  • Inhoud259 m3
  • Bouwjaar2021
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3

Jouw droomwoning gevonden?

Contact opnemen
Chat op Whatsapp
Kunnen wij iets voor je doen?
Scroll omhoog